Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά κατά τις ώρες 10:00-15:00  & 17:00 – 20:30 , ενώ όλες τις ώρες μέσω e-mail ή πιο απλά χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό καλάθι αγορών του 3113onars.

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μία πληρωμή;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων σας ή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Αν επιλέξω πληρωμή με αντικαταβολή, υπάρχει κάποιο πρόσθετο κόστος;

Για την πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεστε ένα μικρό κόστος αντικαταβολής 1,50 .

Αν επιλέξω πληρωμή μέσω τράπεζας, υπάρχει κάποιο πρόσθετο κόστος;

Αν επιλέξετε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω τράπεζας, δεν υπάρχει κάποιο πρόσθετο κόστος! Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, απλώς κάνετε την κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας.

Με ποιες τράπεζες συνεργάζεστε;

Για τη διευκόλυνση σας συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Αττικής, την Εθνική Τράπεζα και την Alpha Bank.

Πώς θα μάθω τον αριθμό λογαριασμού σας για να κάνω μία κατάθεση;

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, αν έχετε επιλέξει “πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό”, θα σας εμφανιστούν οι λογαριασμοί μας. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς θα παραλάβω το προϊόν μου;

Συνεργαζόμαστε με την Aiolos Courier, ώστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να φτάνουν στον χώρο σας άμεσα. Τα προϊόντα σας αποστέλλονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε με πρόσθετη χρέωση 2,50 € εντός Αττικής και 3,50 € εκτός Αττικής (οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αντικαταβολής). Για παραγγελίες άνω των 30,00 η αποστολή γίνεται δωρεάν!

Μένω εκτός Αττικής, μπορώ να παραγγείλω;

Ασφαλώς! Το 3113onars εκτελεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα.Τα προϊόντα σας αποστέλλονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε με πρόσθετη χρέωση 3,50 € (η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αντικαταβολής). Για παραγγελίες άνω των 30,00 η αποστολή γίνεται δωρεάν!

Μένω εκτός Ελλάδας, μπορώ να παραγγείλω;

Προς το παρόν το 3113onars εκτελεί αποστολές μόνο εντός Ελλάδας. Μείνετε συντονισμένοι!